Profiel

consultC wordt vertegenwoordigd door Cor Jansen. Door het uitoefenen van zeer uiteenlopende functies op administratief/financieel/bedrijfseconomisch gebied is hij een allround en deskundig adviseur in zijn dienstverlening. Naast de hoofdstudie HOFAM (Hogere Opleiding Financieel Administratief Management) heeft hij zich in uiteenlopende vakgebieden verdiept zoals Belastingkunde, Voortgezette Opleiding Personeelsbeleid, Assurantiebemiddeling, Cash Management.
Zijn relaties kenmerken hem als iemand die gestructureerd werkt, succesvol kan (samen) werken met voldoende empathisch vermogen en resultaatgericht is ingesteld; hij zet de plannen en opdrachten om in concrete acties en neemt zijn verantwoordelijkheid voor het eindresultaat. Karaktereigenschappen: loyaal, betrouwbaar, communicatief vaardig, kan goed luisteren, creatief in zijn vakgebied en werkt aan het hoogst haalbare voor de klant.

De tarieven variƫren per soort dienstverlening. consultC berekent eerlijke tarieven, die vooraf met u worden doorgesproken.

Download hier het CV