Dienstverlening

Belastingadvies, belastingaangiftes, schenking

U kunt zowel als particulier en zelfstandig ondernemer bij ons terecht voor een deskundig advies, over uw administratie en uw fiscale zaken. De dienstverlening kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, deskundigheid, service, snelheid en klantgerichtheid. Dit zijn onze ingrediënten voor een optimale dienstverlening. consultC kan al uw aangiften van omzetbelasting t/m met de jaarlijkse inkomsten / vennootschapsbelasting voor u verzorgen.
 

Financieel advies en human resources

consultC heeft veel kennis en ervaring op het gebied van de financiële beheersing en besturing van organisaties, gebruikmakend van diverse softwarepakketten. U kunt bij ons terecht voor een breed palet aan financiële diensten. Een goed financieel advies staat hierbij voorop. Ook op het gebied van personeelszaken bent u bij consultC aan het juiste adres.

Budget coaching

Particulier:
De budgetcoach biedt oplossingen bij financiële problemen. Bent u het overzicht over uw geldzaken kwijt en bent u op zoek naar een gezond financieel evenwicht. Neem dan contact op. consultC kan u helpen om rust en stabiliteit in uw financiële situatie te creëren.
Werkgever:
Wordt u geconfronteerd met werknemers met een loonbeslag, neem dan contact met ons op.

Interim- en riskmanagement

consultC beschikt over een zeer ruime kennis en ervaring bij bedrijven in verschillende bedrijfstakken zoals banken, metaalbewerkingbedrijven, bouwbedrijf, schildersbedrijf, bedrijfsmatig onroerend goed verzekeraars.

Het tarief is afhankelijk van de duur van de opdracht. Wij kunnen geheel vrijblijvend een afspraak met u maken om kennis te maken en onze dienstverlening te bespreken.